Psykolog i Syddjurs

Psykolog på Djursland - 19 minutter fra Århus N

Psykolog i Syddjurs

Erfaren psykolog i Syddjurs - uden ventetid.

Stress, angst, depression og kriser

Hos Djursland-psykologen undgår du ventetid og kan få psykolog-hjælp til stress, angst, depression og kriser – med det samme. Hos en autoriseret, venlig og erfaren psykolog i Syddjurs.

Oplever du tidlige tegn på stress eller har du personlige udfordringer i forhold til tvivl, selvværd eller selvtillid, så ring til Frank på +45 89 88 44 45.

Du kan også få psykolog-samtaler omkring sorg, tab, ensomhed, forandringer og overgange i livet.

Her kan du komme til at snakke med en autoriseret psykolog uden lægehenvisning. Også aften og weekend.
 

 

Dine behov og nærværet i fokus

Der er ingen ventetid på første samtale hos Djursland-psykologen. Er det første gang at du tager kontakt til en psykolog, så er du i gode hænder. Jeg skal nok hjælpe og guide dig igennem – i dit tempo.

For nogen er det nemlig både noget helt nyt og personligt udfordrende at kontakte en psykolog.

Men du kan altid ringe eller sende mig en email, så skal jeg nok hjælpe dig roligt videre og forklare hvordan opstarten og samtalerne foregår. Helt uforpligtende.

Har du brug for at snakke med en erfaren og jordnær psykolog i Syddjurs – uden ventetid – så ring til Frank på +45 89 88 44 45 i dag.
 

Erfaern og venlig psykolog i Syddjurs - uden ventetid. Stress, angst, depression og kriser.

Syddjurs-psykolog uden ventetid

Der er ingen ventetid på første samtale hos Djursland-psykologen. Er det første gang at du tager kontakt til en psykolog, så er du i gode hænder. Jeg skal nok hjælpe og guide dig igennem – i dit tempo.

Ofte handler samtalerne om stress i hverdagen, familielivet, kriser i livet lige nu eller om små og store valg i livet, der i øjeblikket fylder for meget i tanke og følelse.

Mange henvender sig også for at få samtaler om deres forældrerolle, familiens trivsel, sorg, helbred eller omkring tvivl, selvtillid og selvværd.

Andre ønsker samtaler om kriser, stress, depression, angst, perfektionisme eller afhængighed.
 

 

Psykolog med fleksible samtaletider

Hos Djursland-psykologen kan du få samtaler både aften og weekend, hvis det passer dig bedst.

Du kan desuden få telefon- og video-samtaler, hvis du foretrækker at snakke med en psykolog hjemme i din egen sofa. Her snakker vi sammen via computer eller mobil. Med eller uden video – alt efter dit ønske.

Du har således rig mulighed for at komme til at snakke med en lokal psykolog, selvom dit skema er stramt, familielogistikken fylder eller dine arbejdstider sluger alle dagtimerne

Sammen finder vi en løsning, der passer for dig.
 

Venlig psykolog i Syddjurs - uden ventetid. Stress, kriser og depression.
 

Også aften- og weekend-tider

Samtaler hos en psykolog handler ofte om både små og store valg i livet, relationer, stress, livserfaring og tanker om livet, samt om familielivet og prioriteringer i dagligdagen.

Stress i hverdagen og behovet for ro og plads til eftertanke fylder hos mange med en travl hverdag.

Alligevel kan knibe med netop de praktiske muligheder for at finde tid til nødvendig snak omkring livet, stress og jag, selvindsigt og ønsket forandring.

At tage sig selv den fornødne tid og give sig selv plads til fokusere på forandring, livet og vejen videre, kan være svært at finde energi til og mulighed for.

Derfor tilbyder Djursland-psykologen også aften- og weekend-tider, så der altid er mulighed for at finde et tidspunkt, der passer.

 


 

Centralt placeret i Syddjurs Komue

Hos Djursland-psykologen kan du få samtaler med en lokal psykolog i Syddjurs Kommune.

Samtalerne tilbydes også aften og weekend – samt via telefon- og video-samtaler. Du har mulighed for at få individuelle samtaler, forældresamtaler og parsamtaler.

Syddjurs har et glimrende udvalg af dygtige psykologer spredt ud over området. Men vidste du at Djursland-psykologen ligger i Mørke – blot tre minutter fra Letbanen, bus og motortrafikvejen?

Kom videre i dag

Ring til Frank på tlf. +45 89 88 44 45 og få en kort snak. Helt uforpligtende.

Eller bestil din første samtale.
 

Psykolog i Syddjurs

Jeg dækker hele Djursland – både Norddjurs og Syddjurs. Det er typisk de nærliggende områder og byer som Rønde, Hornslet, Ryomgård og Ebeltoft i Syddjurs og Grenå og Auning i Norddjurs, men også Egå, Lystrup, Løgten og Skødstrup ind mod Århus.

Djursland-psykologen
Fabriksvej 5
8544 Mørke
Tlf. +45 89 88 44 45
Psykolog Syddjurs