Psykolog i Syddjurs

Psykolog i Syddjurs

Erfaren psykolog i Syddjurs - uden ventetid.

Krise, stress, depression og angst – i Syddjurs

Du kan helt undgå ventetid og få psykolog-hjælp til kriser, stress, angst og depression hos Djursland-psykologen i Syddjurs – med det samme. Hos Djursland-psykologen møder du en både venlig, autoriseret og erfaren psykolog i Syddjurs.

Leder du efter en lokal psykolog i Syddjurs og ønsker du psykolog-samtaler omkring tidlige tegn på stress, personlige udfordringer, angst, depression eller kriser, tvivl eller selvtillid, så bestil din første samtale.Du kan også få psykolog-samtaler omkring sorg, tab, ensomhed, forandringer og overgange i livet.

Hos Djursland-psykologen i Syddjurs kommer du hurtigt til og får adgang til at snakke med en autoriseret psykolog. Også aften og weekend. Med psykolog-praksis tre minutter fra Letbanen og motortrafikvejen i Syddjurs.

Psykolog-hjælp med nærvær og dine behov i fokus

Du kommer til med det samme hos Djursland-psykologen. Du har altså ingen ventetid på din første psykolog-samtale. Hvis det er første gang at du tager kontakt til en psykolog i Syddjurs, så er du i gode hænder. Jeg får mange nye henvendelser og tager mig god tid til at håndtere nye klienter og sørger for at guide og hjælpe dig igennem – i dit tempo.

At kontakte en psykolog kan for nogle være noget helt nyt. Det kan derfor let føles meget udfordrende at kontakte en psykolog første gang.

Du kan dog roligt, trygt, uforpligtende altid sende en email til mig eller ringe til mig. Så finder vi sammen ud af det – og jeg skal nok forklare hvordan et forløb starter og hvordan samtalerne plejer at foregå. Så du får hjælp til at komme roligt videre og bestemme dig for om jeg er den rette, lokale psykolog i Syddjurs for dig. Helt og aldeles uforpligtende.

Ønsker du at snakke med en venlig, autoriseret og erfaren psykolog i Syddjurs – og at slippe for ventetid – så bestil din første samtale i dag.

Erfaern og venlig psykolog i Syddjurs - uden ventetid. Stress, angst, depression og kriser.

Syddjurs-psykolog uden ventetid

Psykolog-samtaler handler ofte kriser i livet lige nu, stress på arbejdet, tidspres og manglende trivsel i hverdagen, familielivet og parforholdet eller om de både mindre og større valg i livet, der kan fylde meget i både tankemylder og følelseskaos – i øjeblikket og lige nu.

Mange fra Syddjurs og hele Djursland henvender sig desuden for at få snakket om og klarhed omkring angst, depression, egen forældrerolle og familiens trivsel, samt omkring sorg, tvivl, selvtillid.

Typisk er det også ønsker om psykolog-hjælp til akutte kriser, tidlige tegn på stress, tankemylder, angst gennem længere tid, nedbrydende perfektionisme eller afhængighed af mad, spil, internet eller rusmidler.

Den imødekommende tilgang, placeringen midt i Syddjurs ved Letbane og motortrafikvej og at adgangen til psykolog-samtaler uden ventetid har gjort Djursland-psykologen velbesøgt fra start.

Kriser i livet – angst, depression og stress

Her-og-nu kan en krise være voldsom, intensiv og overvældende. Det kan opleves og føles som en stor grad af kontroltab. Som en fremmed, ny og ukendt følelse. Måske endda som panik.

For langt de fleste, der henvender sig for at få psykolog-hjælp i Syddjurs, er livskriser noget, der plager og fylder i tankerne og påvirker deres følelser. Af og til endda meget kraftigt og tit og ofte ofte mere end flertallet bryder sig om. Det skal gå over – stoppe –  lige nu!

Tvivl og usikkerhed kan pludselig fylde hverdagen og vejen videre kan hurtigt blive angstprovokerende, uigennemskuelig og nærmest umulig at se for sig. Valget, hvis der er et, kan være tungt og et meget plagsomt dilemma at stå i.

Psykolog Syddjurs - hurtig psykolog-hjælp til stress, krise, angst og depression

Det kan virke udsigtsløs og som en dyb sump, der dræner al energi. Oplevelsen af indflydelse på ens eget liv kan pludselig virke forsvindende lille eller endda måske helt væk. Ydre omstændigheder har pludselig taget kontrollen over ens liv.

Behovet for at snakke med en lokal psykolog i Syddjurs kan pludselig opleves akut. Der skal hjælp til. Helst lige nu. Med det samme.

Dvælende kriser
For andre er livskriser mindre intensive og mere dvælende af natur. Nærmest en reflekterende tilstand med åbne muligheder. Knyttet til for eksempel livsfaser og livsovergange.

Det kan påvirke selvopfattelsen og ens identitet at gå fra at være hjemmeboende ung i Syddjurs kommune og flytte hjemmefra eller blive færdig som studerende og starte i job. At blive skilt, miste sit arbejde, få børn og blive forælder, blive gift eller have et barn i krise.

Det kan være at flytte til en ny landsdel, miste en af sine nære eller at gøre status på livet og erkende at livet har formet sig anderledes end ønsket og planlagt.

Venlig psykolog i Syddjurs - uden ventetid. Stress, kriser og depression.

Fleksible tider hos din psykolog i Syddjurs

Hos Djursland-psykologen i Syddjurs kan du desuden få psykolog-samtaler på dagstid, om aftenen og også i weekenderne, hvis det passer bedst for dig og din planlægning.

Bor du langt fra Syddjurs kommune kan du naturligvis få psykolog-hjælp via telefon- og video-samtaler. Det er en populær løsning med stigende efterspørgsel. Bor i Syddjurs kommune, men foretrækker du at snakke med en psykolog hjemme i din egen sofa, så er du velkommen til det. Det er der flere og flere, der har det godt med. Her snakker vi sammen via bærbar computer med webcam eller simpelthen via din mobiltelefon. Samtalerne kan naturligvis være med eller uden video – alt efter hvad du har det bedst med.

Du har således rig mulighed for at få psykolog-hjælp i Syddjurs, selvom din planlægning er presset, dit tidsskema næsten er blokeret og familielogistik og lange arbejdsdage beslaglægger nærmest alle dine dagtimer.

Sammen finder vi en løsning, der passer for dig. Midt i Syddjurs.

Psykolog i Syddjurs - Kalø ved Rønde, Nationalpark Mols Bjerge
Foto af Villy Fink Isaksen

Du kan også få aften- og weekend-tider

Samtalerne hos en Djursland-psykologen i Syddjurs handler ofte om både små og store valg i livet, fortiden, angst, relationer, stress, nutiden, depression, selvtillid, livserfaring og tanker om livet, samt om familielivet, prioriteringer i dagligdagen og fremtiden.

Mange i Syddjurs oplever at stress fylder i hverdagen og at det personlige behov for ro, tid og plads til at tanke sig om og få en plan for positive forandringer, fylder i tankerne og i en travl hverdag.

Alligevel kniber det af praktiske grunde for mange at finde tid til ønsker, behov og forandring gennem en fokuseret snak om livet, selvindsigt og hovedløs halsen efter bedring – midt i stress og jag.

Det kan være svært at finde energi til og gribe muligheden for at skabe og give sig selv den tiltrængte tid til nædvendig forandring, livet og vejen videre.

Det er typisk for mange i Syddjurs. Af samme grund tilbyder Djursland-psykologen også aften- og weekend-tider, så du lettere kan finde et tidspunkt, der passer. Uanset hvor i Syddjurs du måtte bo og hvilke tidspunkter i hverdagen eller weekenden, der passer for dig.

Centralt placeret i Syddjurs Kommune

Hos Djursland-psykologen kan du altså få psykolog-hjælp hos en lokal psykolog i Syddjurs Kommune.

Du har mulighed for at få individuelle samtaler, forældresamtaler og parsamtaler, der alle kan bestilles på tider, der passer for dog – også aften og weekend – samt som video-samtaler, der let foregår via din mobiltelefon.

Syddjurs har et glimrende udvalg af dygtige psykologer spredt ud over området. Men vidste du at Djursland-psykologen ligger i Mørke, Syddjurs  – blot tre minutter fra Letbanen, bus og motortrafikvejen?

Kom videre i dag

Ring til Frank på tlf. +45 89 88 44 45 og få en kort snak. Helt uforpligtende.

Eller bestil din første samtale.

Psykolog i Syddjurs

Jeg dækker hele Djursland – både Norddjurs og Syddjurs. Det er typisk de nærliggende områder og byer som Rønde, Hornslet, Ryomgård og Ebeltoft i Syddjurs og Grenå og Auning i Norddjurs, men også Egå, Lystrup, Løgten og Skødstrup ind mod Århus.

Djursland-psykologen
Fabriksvej 5
8544 Mørke
Tlf. +45 89 88 44 45
Psykolog Syddjurs