Psykolog Hadsten

Psykolog nær Hadsten

Bor du i eller nær Hadsten – og leder du efter en psykolog? Så kan du hos Djursland-psykologen komme til samtale hos en af vores fire psykologer. Både med og uden lægehenvisning*.

Vi er fire psykologer og er specialister i at tage godt i mod førstegangs-klienter. Så har du ikke prøvet at snakke med en psykolog før, så er du i gode hænder hos os.


Få psykologiske redskaber til livet og kriser

Hos Djursland-psykologen har du let adgang til en erfaren psykolog. I bil er der kun 14 minutter fra Hadsten til fire venlige og jordnære psykologer med tid til dig. Du kan altså let komme til psykolog og få psykologisk rådgivning og praktiske værktøjer til hverdagen tæt på Hadsten.

Stress, tankemylder, angst og depression

Du kan naturligvis få samtaler uden lægehenvisning, ligesom mange andre. Men har du en henvisning fra din læge, får du rabat på 190 kr. per samtale. Læs mere om priser og tilskud.

Psykolog Hadsten - Frank, Malene og Stine

Over 40 fem-stjernede anmeldelser

Er det første gang at du tager kontakt til en psykolog, så er Djursland-psykologen et godt valg. Og leder du efter en ny og rar psykolog, der taler lige ud af posen på et letforståeligt dansk, så kan du se 14 video-klip med andres anbefalinger:

Åben tlf. 07:30-22:30

Du kan bestille tid her eller kontakte os via mail eller SMS på +45 4263 2400. Vi svarer fra 7:30-22:30 på alle ugens syv dage – og ferier.

Slip for lang ventetid i Hadsten

Har du mødt lang ventetid hos psykologer i Hadsten, Århus eller Randers? Du kan nærmest køre direkte fra Hadsten og til vores afdeling i Randers uden at dreje rattet meget mere end to gange. Messingvej 36B ligger lige ved Randers Storcenter og E45, og altså ganske tæt på Hadsten.

Du skal bare følge Dr. Larsens Vej til Nørregade og køre videre ad Randersvej/Rute 511 mod Randers SV til du når Hadstenvej (rute 180), før du drejer ad Stålvej og når Messingvej.

Det tager kun 14 minutter, så er du fremme.

Psykolog nær Hadsten

Få samtaler og psykologisk rådgivning med aftaletider, der passer ind i dit skema. Du kan nemlig også få aften-samtaler hos din psykolog Hadsten, hvis dit arbejde ikke giver mulighed for at søge hjælp på dagstid. Du kan også få coaching-samtaler til stress og livsvalg.

Video-samtaler – en praktisk løsning
Er du forhindret i at køre eller tage toget/Letbanen, så kan du vælge video-samtaler, i stedet. Vi har klienter på Fyn, Sjælland og hele Jylland eller i udlandet, der alene har video-samtaler.

Det kører nemt via hjemmesiden – der er bare en knap du trykker på til aftalt tid. Og du skal ikke installere noget eller rode med teknikken. Vi toner bare frem på skærmen – hvad enten det er på din bærbare computer eller din mobiltelefon. Det skal vi nok finde ud af sammen.

Du er meget velkommen til at kontakte Frank på [email protected] eller SMS til 4263 2400.

Djursland-psykologen
Fabriksvej 5, Mørke
Færgevej 2, Grenå
Messingvej 36B, Randers
Tlf. +45 89 88 44 45
Psykolog Hadsten