Psykolog Hadsten

Psykolog nær Hadsten

Bor du i eller nær Hadsten – og leder du efter en psykolog nær Hadsten?

Mød psykologerne og find priser, adresse og hurtig hjælp


Få psykologiske redskaber til livet og kriser

Hos Djursland-psykologen har du let og hurtig adgang til en erfaren psykolog. I bil er der kun 27 minutter fra Hadsten til en venlig og erfaren psykolog uden ventetid. Du kan altså komme til med det samme og få psykologisk rådgivning og praktiske værktøjer til hverdagen.

Stress, tankemylder, angst og depression

Du kan naturligvis få samtaler uden lægehenvisning, ligesom mange andre. Men har du en henvisning fra din læge, får du rabat på 190 kr. per samtale. Læs mere om priser og tilskud.

Psykolog Hadsten - Frank, Malene og Stine

Over 40 fem-stjernede anmeldelser

Er det første gang at du tager kontakt til en psykolog, så er Djursland-psykologen et godt valg. Og leder du efter en ny og rar psykolog, der taler lige ud af posen på et letforståeligt dansk, så kan du se 15 video-klip med andres anbefalinger:

Åben tlf. 07:30-22:30

Du kan bestille tid her eller kontakte os via mail eller SMS på +45 4263 2400. Vi svarer fra 7:30-22:30 på alle ugens syv dage – og ferier.

Slip for ventetid i Hadsten

Har du mødt ventetid hos psykologer i Hadsten, Århus eller Randers? Du kan nærmest køre direkte fra Hadsten og til Mørke uden at dreje rattet meget mere end to gange. Mørke by ligger i nærheden af Hornslet og Rønde, men forholdsvis tæt på Hadsten.

Du skal bare følge Vesselbjergvej (rute 587) ud af Hadsten til Balevej efter Rodskov ved motortrafikvejen og så køre ad Ebeltoftvej / Randersvej (rute 21).

Det tager kun 27 minutter, så er du fremme.

Psykolog nær Hadsten

Få samtaler og psykologisk rådgivning med aftaletider, der passer ind i dit skema. Du kan nemlig også få aften-samtaler hos din psykolog Hadsten, hvis dit arbejde ikke giver mulighed for at søge hjælp på dagstid. Du kan også få coaching-samtaler til stress og livsvalg.

Video-samtaler – en praktisk løsning
Er du forhindret i at køre eller tage toget/Letbanen, så kan du vælge video-samtaler, i stedet. Vi har klienter på Fyn, Sjælland og hele Jylland eller i udlandet, der alene har video-samtaler.

Det kører nemt via hjemmesiden – der er bare en knap du trykker på til aftalt tid. Og du skal ikke installere noget eller rode med teknikken. Vi toner bare frem på skærmen – hvad enten det er på din bærbare computer eller din mobiltelefon. Det skal vi nok finde ud af sammen.

Du er meget velkommen til at kontakte Frank på [email protected] eller SMS til 4263 2400.

Djursland-psykologen
Fabriksvej 5, Mørke
Færgevej 2, Grenå
Tlf. +45 89 88 44 45
Psykolog Hadsten