Vandreture med en psykolog

Vandreture og samtaler. Med noget på hjerte.

Knasende grus under støvlerne, havgus i ansigtet og et løftet blik mod horisontlinjen. I professionelt selskab.

Med skøn natur som ideel baggrund, får du samtaler, der skaber balance, klarhed og direkte kontakt til egne værdier, ressourcer og muligheder.

Kom med på et skræddersyet forløb, der strækker sig over en eller fire behagelige vandreture i udfordrende selskab med en psykolog.

Alle forløb tilbydes både som holdture og individuelle ture.

Vandreture med Djursland-psykologen

Vandreture og samtaler. Med noget på hjerte.

FORÆLDRE – TVIVL OG TRIVSEL

Få fokus på din trivsel som forælder. Find en bedre vej til at håndtere krydsfeltet mellem hverdagens praktiske krav, skam og skyldfølelser, perfektionisme, familiedynamik og drømme om nærvær og stjernestunder.

TILMELDING LÆS MERE
STRESSHÅNDTERING – I TIDE

Find veje til struktur og overblik i hverdagen, arbejdet, følelser, tidlige stressreaktioner og krav. For dig, der mærker de første tegn på stress og for dig, der ønsker at genfinde balance og ro i krop, tanker og følelser.

TILMELDING LÆS MERE
BALANCE I LIVET OG ARBEJDET

For dig, der overvejer at skifte job. For dig, der ønsker at udvikle din karriere og nå dine mål. For dig, der ønsker at genfinde mening og fokus i arbejdslivet. For dig, der ønsker at stoppe med at arbejde. Og for dig, der er ledig.

TILMELDING LÆS MERE


ENSOMHED – RELATIONER I SPIL

Få nye perspektiver på relationsarbejde, længsel og ensomhed. For dig, der ønsker at udvikle meningsfulde relationer eller oplever ensomhed – også i andres selskab. Få klarhed omkring prioriteter, selvforståelse og accept.

TILMELDING LÆS MERE
FÅ MERE FOKUS PÅ DIG SELV

Find mere konstruktive måder at værne om din indsigt, person, viden og erfaring i omgangen med andre. Få fokus på dine egne ønsker, behov og vejen til at stå ved dig selv – med selvværd og selvtillid.

TILMELDING LÆS MERE
LIVSVALG OG LIVSMÅL – TØR DU?

Sæt fokus på dine valg og mål. Og på realiseringen af dem. Bliv klar på dine værdier og hvordan du skal forholde dig til livsvalg, både aktuelle og kommende. Vandreture med udfordrende samtaler, der støtter og udvikler.

TILMELDING LÆS MERE