Psykolog til unge

Psykolog: Djursland, Randers og Århus - uden ventetid

UNGE-SAMTALER

Hos Djursland-psykologen kan unge få et trygt rum til at finde retning, motivation og de ord, der af og til kan mangle.

BESTIL TID
PSYKOLOG TIL UNGE

Jeg tilbyder en fortrolig snak til unge mellem 14-20 år. Om relationer, ensomhed, misbrug, depression, angst, vrede og stress.

BESTIL TID
UDEN TEST OG DIAGNOSER

Jeg tilbyder ikke at lave testning af eller diagnoser på unge. Fokus er alene på den unges ressourcer, samtalen og vejen videre.

BESTIL TID

Samtaler med unge

Jeg tilbyder psykolog-samtaler til unge i hele Syddjurs og Norddjurs, fra Ebeltoft i øst over Ryomgård og Rønde til Hornslet i vest og fra Grenå til Auning. Jeg dækker dermed hele Djursland og oplandet ind mod Aarhus – Skødstrup, Egå og Lystrup. Uden ventetid.

Jeg tilbyder normalt kun psykolog-samtaler til unge mellem 14 og 20 år. I enkelte tilfælde dog ned til 12 år, men altid kun i tilfælde hvor modenheden og selvindsigten er høj – set ift. alderen.  

Som forælder skal du derfor desværre forvente afslag på psykolog-samtaler til børn og unge under 14 år hos mig. Men jeg guider gerne videre til andre psykologer og relevante kommunale tilbud.

RING TIL FRANK

Psykolog-hjælp til forældre

Har du børn under 14 år, så tilbyder jeg i stedet forældre-samtaler – med fokus på at styrke de voksne omkring barnet. Det gælder også i forhold til ønsket om at få børn, trivsel under graviditet og støtte til nybagte forældre efter fødslen, hvor jeg tilbyder psykolog-samtaler omkring barnløshed og fødselsdepression.

MERE OM FORÆLDRE-SAMTALER

Psykolog for unge – og til unge!

Jeg tilbyder ikke testning, diagnoser eller kompleks sagshåndtering med PPR, socialforvaltning og lignende involveret. Min kalender levner ikke plads til komplekse netværkssager.

Derimod tilbyder jeg individuelle samtaler med den unge selv. Der er naturligvis løbende inddragelse af forældrene – med overlevering omkring motivation, trivsel og udvikling i samtalerne.

Der vil således være status og opdateringer med jævne mellemrum – dog altid efter aftale med den unge selv.

Kort sagt…

Jeg tilbyder psykolog-samtaler med unge.
Om motivation, retning og vejen videre.

BESTIL UNGE-SAMTALE

Psykolog-samtaler med unge

RING TIL FRANK