Psykolog til unge

UNGE-SAMTALER

Hos Djursland-psykologen kan du som ung få et trygt rum til at finde retning, motivation og de ord, der af og til kan mangle i hverdagen.

BESTIL TID
PSYKOLOG TIL UNGE

Vi tilbyder en fortrolig snak til unge mellem 18-25 år. Om angst, venner, ensomhed, vrede, misbrug, depression, uddannelse og stress.

BESTIL TID
UDEN TEST OG DIAGNOSER

Vi tilbyder ikke at lave testning eller diagnoser eller samarbejdsmøder. Fokus er alene på dine ressourcer, samtalen og vejen videre.

BESTIL TID

Hvordan oplever andre unge psykolog-samtaler?
Se videoen og hør mere

Samtaler med unge

Vi tilbyder psykolog-samtaler til unge i hele Randers, Syddjurs og Norddjurs. Fra Ebeltoft i øst over Ryomgård og Rønde til Hornslet i vest og fra Grenå til Auning og videre til Assentoft, Paderup og Randers SØ. Vi dækker dermed hele Djursland, Randers og oplandet ind mod Aarhus – Skødstrup, Egå og Lystrup.

Vi tilbyder kun psykolog-forløb til unge mellem 18 og 25 år. Vær opmærksom på, at har du en lægehenvisning kan du hos en psykolog med ydernummer få samtaler uden egenbetaling. Den ordning har vi bevidst fravalgt at blive en del af og hos os vil du derfor skulle betale for samtalerne. 

SKRIV TIL FRANK

Psykolog for unge – og til unge!

Vi tilbyder ikke testning, diagnoser eller kompleks sagshåndtering med PPR, socialforvaltning og lignende involveret. Vores kalendere levner ikke plads til komplekse netværkssager.

Derimod tilbyder vi individuelle samtaler med den unge selv. Der er fokus på motivation, trivsel og udvikling i samtalerne.

Kort sagt…

Psykolog-samtaler til unge på 18-25 år.
Om motivation, retning og vejen videre.

BESTIL UNGE-SAMTALE

Hvordan opleves unges samtaler som forælder?
Se videoen og hør mere

 

SEND MAIL TIL FRANK

Psykolog-hjælp til forældre

Har du børn under 18 år, så tilbyder vi i stedet forældre-samtaler – med fokus på at styrke dig som voksen omkring den unge. Det gælder også i forhold til ønsket om at få børn, trivsel under graviditet og støtte til nybagte forældre efter fødslen, hvor vi tilbyder psykolog-samtaler omkring barnløshed og fødselsdepression.
 

MERE OM FORÆLDRE-SAMTALER

Psykolog-samtaler med unge

SMS TIL FRANK