Psykolog til unge

UNGE-SAMTALER

Hos Djursland-psykologen kan unge få et trygt rum til at finde retning, motivation og de ord, der af og til kan mangle.

BESTIL TID
PSYKOLOG TIL UNGE

VI tilbyder en fortrolig snak til unge mellem 14-20 år. Om relationer, ensomhed, misbrug, depression, angst, vrede og stress.

BESTIL TID
UDEN TEST OG DIAGNOSER

Vi tilbyder ikke at lave testning af eller diagnoser på unge. Fokus er alene på den unges ressourcer, samtalen og vejen videre.

BESTIL TID

Hvordan oplever unge psykolog-samtaler?
Se videoen og hør mere

Samtaler med unge

Vi tilbyder psykolog-samtaler til unge i hele Syddjurs og Norddjurs, fra Ebeltoft i øst over Ryomgård og Rønde til Hornslet i vest og fra Grenå til Auning. Vi dækker dermed hele Djursland og oplandet ind mod Aarhus – Skødstrup, Egå og Lystrup. Uden ventetid.

Vi tilbyder normalt kun psykolog-forløb til unge mellem 14 og 20 år.

Som forælder skal du derfor desværre forvente afslag på psykolog-samtaler til børn og unge under 14 år hos os. Men vi guider gerne videre til andre psykologer og relevante kommunale tilbud.
 

SKRIV TIL FRANK

Psykolog for unge – og til unge!

Vi tilbyder ikke testning, diagnoser eller kompleks sagshåndtering med PPR, socialforvaltning og lignende involveret. Vores kalendere levner ikke plads til komplekse netværkssager.

Derimod tilbyder vi individuelle samtaler med den unge selv. Der er naturligvis løbende inddragelse af forældrene – med overlevering omkring motivation, trivsel og udvikling i samtalerne.

Der vil således være status og opdateringer med jævne mellemrum – dog altid efter aftale med den unge selv.

Kort sagt…

Psykolog-samtaler til unge på 14-20 år.
Om motivation, retning og vejen videre.

BESTIL UNGE-SAMTALE

Hvordan er unge-forløbet som forælder?
Se videoen og hør mere

 

SEND MAIL TIL FRANK

Psykolog-hjælp til forældre

Har du børn under 14 år, så tilbyder vi i stedet forældre-samtaler – med fokus på at styrke de voksne omkring barnet. Det gælder også i forhold til ønsket om at få børn, trivsel under graviditet og støtte til nybagte forældre efter fødslen, hvor vi tilbyder psykolog-samtaler omkring barnløshed og fødselsdepression.
 

MERE OM FORÆLDRE-SAMTALER

Psykolog-samtaler med unge

SMS TIL FRANK