Psykolog nær Skødstrup

Psykolog nær Skødstrup

Lokal psykolog nær Skødstrup og Løgten - erfaren psykolog på Djursland

Stress, depression, angst og kriser – nær Skødstrup

Hos Djursland-psykologen slipper du for ventetid og kan få psykolog-hjælp til stress, angst og depression – med det samme. Hos en erfaren og autoriseret psykolog nær Skødstrup og Løgten – uden ventetid.

Oplever du tegn på stress eller har du personlige udfordringer i forhold til selvtillid, selvværd og tvivl, så bestil din første samtale.

Du kan også få psykolog-samtaler – nær Skødstrup – omkring sorg, tab, ensomhed, overgange og forandringer i livet.Dine behov og nærværet i fokus

Der er ingen ventetid på din første samtale hos Djursland-psykologen nær Skødstrup. Er det første gang at du tager kontakt til en psykolog, så er du i gode hænder. Jeg skal nok hjælpe og guide dig igennem – i dit tempo.

For nogle er det nemlig både noget helt nyt og personligt udfordrende at kontakte en psykolog. Men du kan altid ringe eller sende mig en email, så skal jeg nok hjælpe dig roligt videre og forklare hvordan opstarten og samtalerne foregår. Helt uforpligtende.

Har du lyst til at snakke med en erfaren og venlig psykolog tæt på Skødstrup og Løgten, så bestil din første samtale i dag.

 

Psykolog uden ventetid

Ofte handler samtalerne om stress i hverdagen, stress i familielivet eller kriser i livet lige nu, der i øjeblikket fylder for meget i tanke og følelse.

Andre gange er det angst, depression, bekymringer og usikkerhed, der fylder i samtalerne.

Hos Djursland-psykologen nær Skødstrup er der ingen ventetid. Du kommer altså til med det samme.

Erfaren psykolog nær Skødstrup - uden ventetid. Stress, kriser, angst og depression. Ring i dag. Tlf. 89 88 44 45

Stress er sjældent til at forstå – lige umiddelbart

Når kroppen og følelserne på et tidspunkt siger fra, buldrer eller bliver helt fraværende, så oplever en del, at tankerne følger trop. På skræmmende vis.

Det kan være en voldsom oplevelse og situation at stå i. Behovet for en lokal psykolog nær Skødstrup kan pludselig dukke op.

Selvværd, selvtillid, selvforståelse, trivsel og mental balance kan være i bund. Tankerne kører måske i ring. Det kan være svært at genkende sig selv.

I samtalerne hos Djursland-psykologen nær Skødstrup vil du sikkert hurtigt opdage, at du er som flertallet. Lidt under pres – og med tanker og lyspunkter som andre også har og oplever i perioder.

Sundhedsforsikring til psykolog

Din sundhedsforsikring betaler typisk op til 12 psykolog-samtaler – også ved kriser, stress, angst eller depression.

Har du en sundhedsforsikring via din arbejdsplads eller din indbo- eller familieforsikring, kan du således få udgifterne til psykolog-samtaler betalt. Uanset om din psykolog psykolog ligger i Løgten, Skødstrup, Århus eller Mørke. Der er frit valg.

Har du ikke en sundhedsforsikring, men er medlem af sygeforsikringen “danmark”, kan du i stedet få 300 kr. refunderet per samtale.

Du behøver ikke lægehenvisning for at bestille en tid hos Djursland-psykologen.

 

Psykolog med fleksible samtaletider

Hos Djursland-psykologen nær Skødstrup kan du få samtaler både aften og weekend, hvis det passer dig bedst.

Bor du langt fra Skødstrup og Djursland, kan desuden få telefon- og video-samtaler. Men selvom du bor i Skødstrup, så foretrækker du måske at snakke med en psykolog hjemme i din egen sofa? Her snakker vi sammen via computer eller mobil. Med eller uden video – alt efter dit ønske.

Du har således rig mulighed for at komme til at snakke med en lokal psykolog nær Skødstrup, selvom dit skema er stramt, familielogistikken fylder eller dine arbejdstider sluger alle dagtimerne.
 

Sammen finder vi en løsning, der passer for dig.

 

Også aften- og weekend-tider

Samtalerne hos Djursland-psykologen nær Skødstrup handler ofte om både små og store valg i livet, relationer, stress, livserfaring og tanker om livet, samt om familielivet og prioriteringer i dagligdagen.

Stress i hverdagen og behovet for ro og plads til eftertanke fylder hos mange Skødstrup-borgere med en travl hverdag.

Alligevel kan knibe med netop de praktiske muligheder for at finde tid til nødvendig snak omkring livet, stress og jag, selvindsigt og ønsket forandring.

At tage sig selv den fornødne tid og give sig selv plads til fokusere på forandring, livet og vejen videre, kan være svært at finde energi til og mulighed for.

Derfor tilbyder Djursland-psykologen også aften- og weekend-tider, så der altid er mulighed for at finde et tidspunkt, der passer. Uanset om du bor nær Skødstrup eller midt på Djursland.

Kun minutter fra Skødstrup

Hos Djursland-psykologen kan du få samtaler med en lokal psykolog tæt på Skødstrup.

Du har mulighed for at få individuelle samtaler, forældresamtaler og parsamtaler. Samtalerne tilbydes også aften og weekend – samt via telefon- og video-samtaler.

Skødstrup har et glimrende udvalg af dygtige psykologer i nærheden. Men vidste du at Djursland-psykologen ligger i Mørke – blot få minutters kørsel fra 8541 Skødstrup?

Kom videre i dag

Ring til Frank på tlf. +45 89 88 44 45 og få en kort snak. Helt uforpligtende.

Eller bestil din første samtale.

Psykolog Skødstrup og Løgten

Jeg dækker Skødstrup, Løgten og Egå ind mod Århus og hele Djursland – Norddjurs og Syddjurs – den anden vej ud fra Århus.

Det er typisk de nærliggende områder og byer som Hornslet, Rønde og Ebeltoft i Syddjurs og Grenå og Auning i Norddjurs. Men altså ofte også klienter fra også Lystrup, Egå, Løgten og Skødstrup.

Djursland-psykologen
Fabriksvej 5
8544 Mørke
Tlf. +45 89 88 44 45
Psykolog Skødstrup