Psykolog Randers


Psykolog Randers

Bor du i eller nær Randers og leder du efter en psykolog? Hos Djursland-psykologen nær Randers kan du få psykolog-hjælp til angst, depression, stress og kriser. Vi ligger i Mørke – kun 20 minutter fra Randers Storcenter og tilkørslen ved motorvej E45.

Psykologer med ledige tider

Hos os finder du venlige og jordnære psykologer med tid til dig. Og vi er specialister i at tage godt i mod førstegangs-klienter. Så har du ikke prøvet at snakke med en psykolog før, så er du i rigtig gode hænder hos os.

Vi har mange klienter fra Randers, der tager turen til Djursland.

Vi leder efter en psykolog mere

Vi vil meget gerne have en kollega mere, da vi vores psykologer hurtigt bliver overbookede.

Vi gør naturligvis hvad vi kan for at træde hurtigst muligt til, men prioriterer samtidig at lede nidkært efter en psykolog der både er jævn, varm og jordnær i sin tilgang. Er det dig eller kender du evt. en psykolog, der ønsker at arbejde som praktiserende psykolog, så kig gerne ind forbi vores side med ledige stillinger.

Få hjælp til angst, stress, depression og kriser

Du kan få psykolog-samtaler uden henvisning fra din læge. Har du en lægehenvisning*, så giver vi rabat på 140 kr. Står du og mangler psykologisk rådgivning, effektive mestringsstrategier eller mentale redskaber til bedre at klare tanker, følelser eller hverdagens udfordringer, så kan du læse mere nedenfor eller få besked når der er ledige tider. Du kan også læse mere om priser og tilskud.

Psykologer med tid til dig

Vi er fem psykologer og træder derfor hurtigt til, når du har brug for at finde vejen videre.

Gode anmeldelser

Er det første gang at du tager kontakt til en psykolog, så er Djursland-psykologen et godt valg. Og leder du efter en ny og rar psykolog, der taler lige ud af posen på et letforståeligt dansk, så kan du her læse om og se andres oplevelser:

Udtalelser om psykolog randers fra fire kunder

Åben 07:30-22:30

Du kan bestille tid her eller kontakte os via mail eller SMS på 4263 2400. Vi svarer alle ugens syv dage.

Slip for lang ventetid i Randers

Har du mødt ventetid hos psykologer i Randers? Du kan nærmest køre direkte fra Randers Centrum og til Djursland-psykologen uden at dreje rattet mere end to eller tre gange. Du kan køre over Assentoft eller via Randers Storcenter og ved E45-tilkørslen mod Århus. Det tager kun 25-28 minutter i bil fra Randers.

Du skal bare køre ad Århusvej / Randersbro (rute 180) mod Kristrup, Paderup og motorvejen eller til motortrafikvejen ved Assentoft.

Det tager kun 25 minutter fra Randersbro, så er du fremme og klar til din første samtale.

Psykolog nær Randers

Få samtaler og psykologisk rådgivning med aftaletider, der passer ind i dit skema. Du kan nemlig også få aften-samtaler hos din psykolog Randers, hvis dit arbejde ikke giver mulighed for at søge hjælp på dagstid. Du kan også få coaching-samtaler til stress og livsvalg. 

Det tager kun få minutter fra Randers til din psykolog i vores afdeling på Messingvej. Der venter nemlig en god nyhed til alle vores nuværende og kommende klienter fra Randers, Paderup, Romalt, Assentoft, Kristrup og Vorup:

Vi vil gerne åbne afdeling i Randers

Lige nu har vi afdeling i Mørke (og Grenå) på Djursland, men mange af vores klienter kommer fra Randers Kommune. Derfor vil vi gerne åbne en afdeling i Randers.

For at tilbyde et lokalt sted, hvor du kan få psykolog-hjælp til angst, depression, stress og kriser. Vores psykologer er vant til at finde tid til dig, når der er behov for en samtale med en psykolog. Derfor har vi også åben tlf. fra 7:30-22:30 – alle ugens syv dage. Så du let kan komme i kontakt med os. At det giver ro og tryghed at komme hurtigt i gang og få hjælp til kriser, angst, depression og stress kan du se i vores mere end 60 fem-stjernede anmeldelser fra tilfredse klienter.

Første gang hos psykolog?

Er det første gang, at du skal snakke med en psykolog, så er du i gode hænder. Vi er specialister i at tage rigtig godt imod førstegangs-klienter. Hos Djursland-psykologen kan du bestille tid via vores hjemmeside og komme i gang.

Vi tilbyder også iværksætter-coaching, som et af vores specialer. Selvstændige, iværksættere og ledere er en stor del af vores klienter – og vi har derfor to psykologer, der har særlig passion for netop livet, hverdagen og udfordringerne som selvstændig, iværksætter eller leder.

Hvorfor vil vi gerne starte en afdeling i Randers?

Lige nu har vi hovedkvarter i Mørke på Djursland, men mange af vores klienter kommer fra Randers. Derfor vil vi gerne åbne en afdeling i Randers. Helst ved Randers Storcenter og lige ved tilkørslen til motorvej E45.

Byens mest kendte vartegn i form af Niels Ebbesen og den jyske hingst på Østervold er for os både symbolet på den mentale styrke, der kendetegner byens folkesjæl, men også på den styrke, som mange søger at genvinde i udfordrende situationer med kriser, stress, angst og depression. Derfor opfatter vi da også Randers som det helt oplagte valg af by til lancering af vores næste afdeling.

Hos os kan du få hurtig psykolog-hjælp til angst, depression, stress og kriser – uden ventetid. Vores psykologer er vant til at træde hurtigt til, når der er behov for en samtale med en psykolog. Det kommer vi også til i Randers. Vores telefonen er nemlig åben alle ugens syv dage fra 7:30-22:30. Det er vores profil og varemærke – at gøre det let at komme i kontakt med en psykolog og at få den første samtale hurtigt.

Er det første gang, at du skal snakke med en psykolog, så er du i gode hænder. Vi er specialister i at tage rigtig godt imod førstegangs-klienter. Som ny klient går du simpelthen ind og bestiller tid via hjemmesiden og kommer derefter hurtigt i gang med første samtale. Det er vores mål – at gøre op med de tre måneders ventetid, der lige nu er den gennemsnitlige ventetid på første psykolog-samtale på landsplan her i Danmark. 

Ventetiden er nemlig et stigende problem for mange med angst, depression eller stress, der står midt i en personlig krise og gerne vil have psykolog-samtaler her-og-nu. De lange ventetider medfører at mange ofte ringer forgæves hos de fleste psykologer i Randers. Og det frustrerer selvfølgelig enhver, der står i en krise, at blive skrevet op på en lang venteliste for at få den første tid til psykolog-hjælp mange måneder senere. Men her forsøger vi at løse ventetiden ved at løbende ansætte  nye psykologer. Simpelthen for at kunne følge med efterspørgslen og træde hurtigt til med psykolog-hjælp, når krisesituationer opstår i hverdagen og livet. Ved at ansætte nye psykologer har vi på den måde holdt trit med den stigende efterspørgsel. Og det prøver vi at fortsætte med, hvilket ses ved at vi i januar gik gået i gang med rekruttering af årets første nye psykolog-kollega. Ansættelsen er første optakt til en etablering og lancering i Randers. Men først skal den helt rette kollega findes.

Vi tilbyder i øvrigt også iværksætter-coaching, som et af vores særlige specialer. Selvstændige, iværksættere og ledere udgør en stor del af vores klienter og vi har derfor Frank med helt særlig passion for netop udfordringerne ved livet og hverdagen som henholdsvis selvstændig, iværksætter og leder. 

De vigtigste grunde bag vores lancering af en ny afdeling i netop Randers er først og fremmest at vi oplever stor efterspørgsel fra klienter i og omkring Randers. Dernæst så er der naturen omkring Randers, der tilbyder enestående forhold til udendørs terapi, fx vandreture til psykologisk behandling af depression, stress og angst. Og endelig så oplever alt for mange i Randers, at det er vanskeligt at finde en psykolog uden ventetid. Til syvende og sidst, så er det afgørende for os, at byens størrelse, historie og driftige folkekultur passer rigtig godt til vores faglige tilgang og metoder. Det er simpelthen et helstøbt match med mentaliteten i Kronjylland, der trækker os fra Djursland og ind til Randers.

  • Vi oplever stor efterspørgsel fra klienter i og omkring Randers
  • Naturen omkring Randers - med enestående forhold til udendørs terapi, fx vandreture til psykologisk behandling af depression, stress og angst
  • Mange oplever det vanskeligt at finde en psykolog uden ventetid
  • Byens størrelse, historie og driftige folkekultur

Om byen og dens historie

Randers er blevet en meget populær by og har i dag over 60.000 borgere. Det gør byen til den sjettestørste by i Danmark. I Østjylland har Randers rang som den næststørste by, lige efter Aarhus, der – med sin størrelse og status som universitetsby – naturligvis tager førstepladsen som største by. Men Randers er samtidig også en by, der ikke holder sig tilbage for at byde ind med oplagte tilbud til relationer, personlig udvikling, kultur og og natur, der tiltrækker både nytilflyttere, handlende og turister langvejs fra. Ikke mindst inspirerer byen mange dybe tanker og eftertænksomme gåture langs Randers Fjord. Fjorden, der oprindeligt hed Gud-åen, har direkte afgjort byens naturskønne grundlæggelse og placering ved vandforløbets naturlige udmunding. Og er der brug for at tænke nye tanker og finde nye perspektiver i en vanskelig livssituation, så er byen i stand til at sætte den perfekte ramme som scenisk og terapeutisk baggrund. Byen er nemlig placeret ved selve Gudenåens nordøstlige udløb og lige ved det nuværende Randers Fjord, hvor du kan skovbade i knejsende og bølgende bakker, der rejser sig på hele den nordlige side fjordens forløb. Du kan her lade dig omslutte af både skøn natur og en helt særlig og venlig folkesjæl blandt byens indbyggere. Gudenåen og indfaldsvejene har tilsammen nemlig skabt et trafikalt knudepunkt, der gennem tiden har tiltrukket rigtig mange indbyggere, handlende og rejsende, da handel altid har været med til at præge byen, byens kultur, historie og selvforståelse og selve bymidten.

Randers bymidte ved Østervold med den jyske hingst - et af vartegnene for Randers by
Østervold, bymidte og den jyske hingst i baggrunden. Foto af John Cambrick, CC BY-SA 4.0

Rent geografisk er Randers placeret i Kronjylland, der udgør den nordøstlige del af Jylland og altså har skabt et folk, der er godt forvænt med natur og evnen til at nyde godt af den. Også når der skal findes nye veje i kampen med psykologisk mistrivsel i forbindelse med angst, stress, depressioner og kriser.

For eksempel beriger naturen selve bymidten og de bynære områder ved Vorup Enge, Hornbæk Enge og omkring Fladbro. Samtidig er de righoldige naturområder med skov, bakkede landskaber og vand ved Fussing Sø og selve åens tilstedeværelse og forløb midt inde i Randers centrum kendetegn for byens forbundethed med natur og vand. Beroligende elementer, der er blevet et kendetegn ved og for selve byen, der ansporer mange til reflekterende samtaler, gåture og danner grobund for overvejelser og tanker i kriser og livets store spørgsmål for mange. Den funktion til nærvær og egenrefleksion tjener Randers Regnskov også for mange, ligesom Randers Kunstmuseum er egnet til eksistentielle samtaler, psykologiske betragtninger og positiv, kognitiv forandring.

Randers Rådhus med statue af Niels Ebbesen - et af byens kendeten
Rådhuset med statuen af Niels Ebbesen. Foto af Κάρστεν. CC BY-SA 4.0.

Som nævnt ovenfor, så er byens kendte vartegn i form af Niels Ebbesen og den jyske hingst på Østervold forståeligt og selvfølgeligt synlig inspiration for mange, men også beviser  på den mentale styrke, der både kendetegner byens folkesjæl og konkrete billeder på den styrke, som mange søger i situationer med kriser, stress, angst og depression. 

Derfor er Randers helt oplagt for os at vælge som by til lancering af vores nye afdeling. Men indtil da kan du enten køre til vores afdeling i Mørke eller vælge at få video-samtaler med os.

Video-samtaler – en praktisk løsning
Er du forhindret i at køre eller tage bussen, så kan du vælge video-samtaler, i stedet. Vi har klienter der bor på Fyn, Sjælland og hele Jylland eller i udlandet, som udelukkende har video-samtaler med os.

Det kører nemt via hjemmesiden – der er bare en knap du trykker på til aftalt tid. Og du skal ikke installere noget eller rode med teknikken. Din psykolog Randers toner bare frem på skærmen – hvad enten det er på din bærbare computer eller din mobiltelefon. Det skal vi nok finde ud af sammen.

Du er meget velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller SMS til 4263 2400.

Djursland-psykologen
Psykolog Randers