Mød psykologen

Psykolog: Djursland, Randers og Århus - uden ventetid

MENNESKELIG OG VENLIG PSYKOLOG

UDEN VENTETID

Mit navn er Frank Kjerstein og jeg er autoriseret psykolog med halmstrå i lommerne.

Det betyder egentlig bare, at jeg har en jordnær tilgang til livet og et lavpraktisk perspektiv på hverdagens udfordringer. Simpelthen fordi min uddannelse og faglige erfaring har lært mig, at det en gang imellem betaler sig for helt almindelige mennesker at finde tid til sig selv.

Til at tænke lidt over tingene – oplevelser, tanker, følelser og mål – i en periode.

Og så ellers komme op på hesten igen med nye kræfter – eller søge helt nye veje, i stedet.

Erfaren og imødekommende

Min erfaring stammer både fra det offentlige og private, hvor jeg har arbejdet som klinisk psykolog, krisepsykolog, faglig koordinator og faglig leder igennem årene.

Fagligt arbejder jeg typisk ud fra en integrativ humanistisk tilgang. I praksis betyder det, at jeg trækker på elementer fra en psykodynamisk, relationel, narrativ og eksistentiel forståelse – sammen med kognitiv adfærdsterapi. Lidt af en mundfuld. Men søg gerne mere om tilgangene på nettet og se om det lyder som noget for dig.

Jeg har fået at vide, at jeg er venlig, menneskelig og tryg at tale med om livet og alt det indeholder. Det er en skøn beskrivelse, som jeg er stolt af, sætter pris på og som jeg dagligt gør mit bedste for at leve op til.

Du kan ringe eller sende sms til +45 42 63 24 00.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at møde dig.

KONTAKT MIG

 Helt fortroligt og uforpligtende.

DU ER VELKOMMEN

Du er altid velkommen til at kigge forbi, ringe eller sende en mail. Og sagt på godt jysk, så finder vi en løsning. Også når det er rigtig træls, haster eller er helt uoverskueligt lige nu.

Du er stadig velkommen.

BESTIL TID

AUTORISERET PSYKOLOG

Jeg er vinterbarn af årgang 1975. Jeg er uddannet psykolog (cand. psych) fra Aarhus Universitet (2005) og er autoriseret som klinisk psykolog af Psykolognævnet (2011).

ERFAREN PSYKOLOG

Min erfaring ligger bl.a. indenfor stress, kriser, angst, depression, afhængighed og psykoterapi for unge, voksne og ældre, samt forældrerådgivning og forældresamtaler.

MED SUNDHEDSFORSIKRING

Har du sundhedsforsikring hos Skandia, Danica eller PenSam, kan du få psykolog-samtaler uden selv at betale. Afregningen sker direkte med din sundhedsforsikring.

Kontakt Djursland-psykologen

Ring eller sms til +45 42 63 24 00.
Du kan også kontakte mig på frank@djursland-psykologen.dk.

Eller send en krypteret og privat besked via nedenstående formular.