Mød din psykolog

MØD MALENE


Autoriseret psykolog. Årgang 1975.

MØD STINE L

 

Autoriseret psykolog. Årgang 1976.

MØD BARBARA


Klinisk psykolog. Årgang 1981.

MØD STINE C


Klinisk psykolog. Årgang 1980.

JORDNÆR PSYKOLOG

MED TID TIL DIG

Mit navn er Frank Kjerstein og jeg er autoriseret psykolog med halmstrå i lommerne.

Det betyder egentlig bare, at du møder en psykolog, der snakker helt almindelig jysk og at jeg har en jordnær og lavpraktisk tilgang til både livet og hverdagens udfordringer.

Jeg har gennem tiden fået at vide, at jeg er venlig, menneskelig og tryg at tale frit med om alt det, som livet nu engang indeholder. Det er en skøn beskrivelse, som jeg dagligt gør mit bedste for at leve op til.

Du kan frit ringe til mig eller sende en sms til +45 42 63 24 00
  

 

Erfaren og imødekommende

Min erfaring har lært mig, at det en gang imellem betaler sig at finde tid til sig selv. Til at tænke lidt over tingene i en periode. Og så ellers komme op på hesten igen med nye kræfter. Eller søge helt nye veje.

Min faglige baggrund stammmer både fra det offentlige og det private, hvor jeg har arbejdet som klinisk psykolog, krisepsykolog, faglig koordinator og faglig leder igennem årene.

Fagligt arbejder jeg typisk ud fra en integrativ humanistisk tilgang. I praksis betyder det, at jeg trækker på elementer fra en psykodynamisk, relationel, narrativ og eksistentiel forståelse – sammen med kognitiv adfærdsterapi. Lidt af en mundfuld. Men søg gerne mere om tilgangene på nettet og se om det lyder som noget for dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig og til at møde dig.

KONTAKT MIG

 Helt fortroligt og uforpligtende.

DU ER VELKOMMEN

Du er altid velkommen til at kigge forbi, ringe eller sende en mail. Og sagt på godt jysk, så finder vi en løsning. Også når det er rigtig træls, haster eller er helt uoverskueligt lige nu.

Du er stadig velkommen.

BESTIL TID

AUTORISERET PSYKOLOG

Jeg er vinterbarn af årgang 1975. Jeg er uddannet psykolog (cand. psych) fra Aarhus Universitet (2005) og er autoriseret som klinisk psykolog af Psykolognævnet (2011).

ERFAREN PSYKOLOG

Min erfaring ligger bl.a. indenfor stress, kriser, angst, depression, afhængighed og psykoterapi for unge, voksne og ældre, samt forældrerådgivning og forældresamtaler.

MED SUNDHEDSFORSIKRING

Har du sundhedsforsikring hos Skandia, Danica eller PenSam, kan du få psykolog-samtaler uden selv at betale. Afregningen sker direkte med din sundhedsforsikring.

Kontakt Djursland-psykologen

Ring eller sms til +45 42 63 24 00.
Eller send en mail til [email protected].

Du kan også sende en krypteret og privat besked.
Klik på den blå knap.

SEND KRYPTERET OG PRIVAT BESKED