Psykolog Hinnerup

Psykolog nær Hinnerup

Leder du efter en psykolog nær Hinnerup? Så kan du hos Djursland-psykologen komme til samtale hos en af vores fire psykologer. Både med og uden lægehenvisning*.

Vi er fire psykologer og er specialister i at tage godt i mod førstegangs-klienter. Så har du ikke prøvet at snakke med en psykolog før, så er du i gode hænder hos os.


Få psykolog-hjælp til hverdagen

Har du brug for at komme igennem en krise eller er du henvist af egen læge til psykolog-samtaler for angst eller depression, så kan du hos Djursland-psykologen let komme til samtaler med en jordnær og venlig psykolog. I bil er der kun 21-24 minutter fra Hinnerup til en af vores fire psykologer. Vi har tid til dig! Du får altså psykolog-samtaler og hjælp til angst, depression, stress og kriser. Står du og mangler psykologisk rådgivning, effektive mestringsstrategier eller mentale redskaber til bedre at klare tanker, følelser eller hverdagens udfordringer, så kan du læse mere nedenfor eller bestille en tid.

Psykolog-samtaler til angst, depression og stress

De fleste af vores klienter får psykolog-samtaler uden henvisning fra lægen. Men har du fået en lægehenvisning, så kan du hos Djursland-psykologen få en rabat på 190 kr. per samtale. Vil du vide mere, så læs om vores priser og tilskud.

Psykolog Hinnerup - Djursland-psykologen Frank
Djursland-psykologen | Psykolog Hinnerup

Gode resultater og mere end 40 fem-stjernede anmeldelser

Som nævnt ovenfor, så er Djursland-psykologen et populært og godt valg, hvis det er første gang at du kontakter en psykolog. Desuden så er et af vores kendetegn, at vi taler både jysk, jævnt og direkte og lige ud af landevejen. Er dit mål at finde en venlig og imødekommende psykolog, der snakker et letforståeligt dansk, så kan du roligt kontakte os for at se om “kemien” er der. Er du stadig i tvivl før du kontakter os, så se eventuelt 14 video-klip med andre klienter først.

Åben tlf. 07:30-22:30

Du kan bestille tid her eller kontakte os via mail eller SMS på +45 4263 2400. Vi svarer fra 7:30-22:30 på alle ugens syv dage.

Slip for lang ventetid i Hinnerup

Hvis du har mødt lang ventetid hos andre psykologer i og nær Hinnerup eller i Aarhus, så tilbyder Djursland-psykologen at hjælpe dig i gang. Det er ganske let. Du kan nærmest køre direkte fra Hinnerup og til vores afdelinger i Randers eller Mørke uden at dreje rattet meget mere end en eller to gange. I Randers ligger vi lige ved Randers Storcenter og E45 og altså forholdsvis tæt på Hinnerup. I Mørke by ligger vores afdeling i nærheden af Hornslet og Rønde.

Find vej fra Hinnerup til Messingvej 36B i Randers:
Du skal blot følge Borgergade mod Storegade og køre ad Pakhusvej og Ledvogtervej til Århusvej (rute 505), før du følger frakørslen ad Skanderborgvej (rute 511) i rundkørslen og fortsætter ad Hadstenvej (rute 180). Derefter drejer du blot ad Stålvej og når til Messingevej i Randers.

Find vej fra Hinnerup til Mørke:
Du skal bare følge Ådalsvej (rute 505) ud af Hinnerup til motortrafikvejen og så køre ad Ebeltoftvej / Randersvej (rute 21).

Det tager kun 24 minutter fra Hinnerup – og så er du fluks fremme ved din psykolog.

Fleksibilitet hos Psykolog Hinnerup

Du kan både få psykologisk rådgivning og fleksible tidspunker, der kan tilpasses din ugekalender og hverdag. Er det fordelagtigt for dig, så tilbyder vi naturligvis også video-samtaler hos din psykolog Hinnerup. Det kan være særlig relevant, hvis din arbejdsplads ikke tilbyder dig at få behandling midt på dagen. I tillæg til samtaler om angst, kriser og depression, tilbyder vi også stress-coaching, psykolog-hjælp til eksistentielle valg og til at mestre en travl og ansvarsfuld hverdag som iværksætter eller selvstændig erhvervsdrivende.

Psykologisk vandretur til tankero

Er du til en frisk gåtur til at klare tankerne, reflektere over angst, krise, depression eller stress, så er det imponerende stinetværk i Hinneruplund oplagt som udflugtssted til vandreture med en psykolog, hvis du foretrækker udendørs behandling og terapi i forhold til dit mentale helbred. Ligelig oplagt er det naturligvis at tage en gå- eller løbetur, hvis der snarere er tale om emotionel terapi, hvor vreden eller andre intense følelser skal terapeutisk bearbejdes gennem fysisk aktivitet før en efterfølgende psykolog-samtale eller der skal reflekteres over psykologiske pointer. Der er kort sagt rig mulighed for at aktivitet og samvær tæt ved naturen.

Djursland-psykologen - Tæt på bibliotek og stationen i Hinnerup
Foto af Nico-dk, CC BY-SA 3.0

Lige i nærheden er der desuden anlagt shelter og bålplads med et familievenligt aktivitetsområde i umiddelbar nærhed med både outdoor fitness og skov-legeplads, der er åben for ethvert energisk publikum. Vær opmærksom på at selvom stierne i udgangspunktet er udenfor indhegningen med kreaturerne, skærer en mindre del af stisystemet ind gennem indhegningen, hvor der også går en tyr. Har du hund med, så hold den derfor i snor til hver en tid på strækninger og stierne, der går gennem indhegningen, når du nyder naturen og overvejer psykologiske strategier til at mestre angst, depression, stress og kriser i samråd eller selskab med din vandre-psykolog Hinnerup. Desuden kan du forlænge din rute til yderligere tankero, refleksion eller terapi ved at fortsætte mod dalen eller følge Lilleåen ind mod Hinnerup.

Fordelen og fleksibiliteten ved video-samtaler med din psykolog
Har du svært ved at køre egen bil eller er ud udfordret i forhold til at tage Letbanen til Mørke, så er der altid mulighed for at få video-samtaler med din psykolog, i stedet. Det er blevet populært, særligt i perioden med Corona, og vi har fast samtaler med klienter i udlandet og på Sjælland, Fyn eller mange steder her i Jylland. En stor del af disse klienter har udelukkende video-samtaler – og vi ser de samme gode resultater for de digitale psykolog-samtaler, som hos de klienter vi møder ansigt-til-ansigt.

Tag Letbanen fra Hinnerup station til Djursland-psykologen
Tag Letbanen til Djursland-psykologen i Mørke. Foto af Nico-dk, CC BY-SA 3.0

Video-samtalerne fungerer enkelt og let via hjemmesiden – nærmest helt automatisk, da du bare skal klikke på en blå knap på hjemmesiden på det aftalte tidspunkt. Løsningen kører uden at at du skal noget og du skal altså slet ikke kunne forstå elelr ordne teknikken. Vi dukker simplethen bare op på skærmen – uanset om du bruger en bærbar computer eller er mest tryg ved at bruge din vante mobiltelefon. Det fungerer på samme måde – ingenting at installer og bare et enkelt klik, så er du i gang. Det skal vi nok finde ud af sammen – og vi er altid klar på telefonen ved siden af. Naturligvis.

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til frit at kontakte Frank på [email protected] eller SMS til 4263 2400.

Djursland-psykologen
Fabriksvej 5, Mørke
Færgevej 2, Grenå
Messingvej 36B, Randers
Tlf. +45 89 88 44 45
Psykolog Hinnerup