Psykolog Hinnerup

Psykolog nær Hinnerup

Bor du i eller nær Hinnerup – og leder du efter en psykolog nær Hinnerup?

Mød psykologerne og find priser, adresse og hurtig hjælp


Få psykologiske redskaber til livet og kriser

Hos Djursland-psykologen har du let og hurtig adgang til en erfaren psykolog. I bil er der kun 28 minutter fra Hinnerup til en venlig og erfaren psykolog uden ventetid. Du kan altså komme til med det samme og få psykologisk rådgivning og praktiske værktøjer til hverdagen.

Stress, tankemylder, angst og depression

Du kan naturligvis få samtaler uden lægehenvisning, som de fleste vælger. Men har du en henvisning fra din læge, får du rabat på 190 kr. per samtale. Læs mere om priser og tilskud.

Psykolog Hinnerup - Djursland-psykologen Frank
Djursland-psykologen | Psykolog Hinnerup

Over 40 fem-stjernede anmeldelser

Er det første gang at du tager kontakt til en psykolog, så er Djursland-psykologen et godt valg. Og leder du efter en ny og rar psykolog, der taler lige ud af posen på et letforståeligt dansk, så kan du se video-klip med andres oplevelser:

Åben tlf. 07:30-22:30

Du kan bestille tid her eller kontakte os via mail eller SMS på +45 4263 2400. Vi svarer fra 7:30-22:30 på alle ugens syv dage – og ferier.

Slip for ventetid i Hinnerup

Har du mødt ventetid hos psykologer i Hinnerup eller Aarhus? Du kan nærmest køre direkte fra Hinnerup og til Mørke uden at dreje rattet meget mere end en eller to gange. Mørke by ligger i nærheden af Hornslet og Rønde, men forholdsvis tæt på Hinnerup.

Du skal bare følge Ådalsvej (rute 505) ud af Hinnerup til motortrafikvejen og så køre ad Ebeltoftvej / Randersvej (rute 21).

Det tager kun 28 minutter fra Hinnerup – og så er du fremme ved din psykolog.

Psykolog nær Hinnerup

Få samtaler og psykologisk rådgivning med aftaletider, der passer ind i dit skema. Du kan nemlig også få aften-samtaler hos din psykolog Hinnerup, hvis dit arbejde ikke giver mulighed for at søge hjælp på dagstid. Du kan også få coaching-samtaler til stress, store valg og livet som selvstændig eller iværksætter.

Video-samtaler – en praktisk løsning
Er du forhindret i at køre eller tage toget/Letbanen, så kan du vælge video-samtaler, i stedet. Vi har klienter på Fyn, Sjælland og hele Jylland eller i udlandet, der alene har video-samtaler.

Det kører nemt via hjemmesiden – der er bare en knap du trykker på til aftalt tid. Og du skal ikke installere noget eller rode med teknikken. Vi toner bare frem på skærmen – hvad enten det er på din bærbare computer eller din mobiltelefon. Det skal vi nok finde ud af sammen.

Du er meget velkommen til at kontakte Frank på frank@djursland-psykologen.dk eller SMS til 4263 2400.

Djursland-psykologen
Fabriksvej 5, Mørke
Færgevej 2, Grenå
Tlf. +45 89 88 44 45
Psykolog Hinnerup