Psykolog Assentoft

Psykolog nær Assentoft

Bor du i eller nær Assentoft – og leder du efter en psykolog nær Assentoft?


Få psykologiske redskaber til livet og kriser

Hos Djursland-psykologen har du let og hurtig adgang til en erfaren psykolog. I bil er der kun 19 minutter fra Assentoft til fire venlige og jordnære psykologer med tid til dig. Du kan altså komme til psykolog-samtale og få psykologisk rådgivning og praktiske værktøjer til hverdagen.

Stress, tankemylder, angst og depression

Du kan få samtaler uden lægehenvisning, hvilket er det de fleste vælger. Men har du en henvisning fra din egen læge, får du en lavere pris per samtale. Læs mere om priser og tilskud.

Psykolog Assentoft - Djursland-psykologen Frank Kjerstein
Djursland-psykologen | Psykolog Assentoft

Gode anmeldelser

Er det første gang at du tager kontakt til en psykolog, så er Djursland-psykologen et godt valg. Og leder du efter en ny og rar psykolog, der taler lige ud af posen på et letforståeligt dansk, så kan du her læse om andres oplevelser:

Åben 07:30-22:30

Du kan bestille tid her eller kontakte os via mail eller SMS på +45 4263 2400. Vi svarer alle ugens syv dage – frem til 22:30.

Slip for lang ventetid i Randers

Har du mødt lang ventetid hos psykologer i Randers? Du kan nærmest køre direkte fra Assentoft og til Mørke uden at dreje rattet mere end en enkelt gang. Mørke by ligger i nærheden af Hornslet og Rønde, men noget tættere på Randers.

Du skal bare følge Storegade ud af Assentoft til rundkørslen ved motortrafikvejen og så køre ad Ebeltoftvej / Randersvej (rute 21).

Det tager kun 19 minutter, så er du fremme.

Psykolog nær Assentoft

Få samtaler og psykologisk rådgivning med aftaletider, der passer ind i dit skema. Du kan nemlig også få aften- og weekend-samtaler hos din psykolog Assentoft, hvis dit arbejde ikke giver mulighed for at søge hjælp på dagstid. Du kan også få coaching-samtaler til stress og livsvalg.

Video-samtaler – en praktisk løsning
Er du forhindret i at køre eller tage bussen (rute 217 går fra Assentoft og til Mørke), så kan du vælge video-samtaler, i stedet. Vi har klienter der bor på Fyn, Sjælland og hele Jylland eller i udlandet, der udelukkende har video-samtaler.

Det kører nemt via hjemmesiden – der er bare en knap du trykker på til aftalt tid. Og du skal ikke installere noget eller rode med teknikken. Din psykolog toner bare frem på skærmen – hvad enten det er på din bærbare computer eller din mobiltelefon. Det skal vi nok finde ud af sammen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig Frank på [email protected] eller SMS til 4263 2400.

Djursland-psykologen
Fabriksvej 5, 8544 Mørke
Færgevej 2, Grenaa
Messingvej 36B, Randers
Tlf. +45 89 88 44 45
Psykolog Assentoft