Psykolog nær Lystrup

Psykolog nær Lystrup

Erfaren psykolog nær Lystrup - uden ventetid

Krise, depression, angst og stress – nær Lystrup

Hos Djursland-psykologen er der ingen ventetid og du får hurtig psykolog-hjælp til kriser, depression angst og stress. Typisk kommer du til med det samme. Hos en autoriseret og erfaren psykolog tæt på Lystrup.

Hvis du oplever begyndende eller tiltagende tegn på stress eller har personlige udfordringer i forhold til tvivl, selvværd eller selvtillid, så bestil din første samtale.Der er naturligvis også mulighed for at få psykolog-samtaler om ensomhed, sorg, tab, livskriser og pludselige forandringer i livet.

Du har simpelthen let adgang til at snakke med en autoriseret psykolog. Tæt på Lystrup. Også aften og weekend.

Med fokus på nærværet og dine behov

En hel del oplever det indledningsvist som både noget helt nyt og personligt udfordrende at kontakte en psykolog. Det er normalt.

Men vid, at du altid kan sende mig en email eller ring til mig. Så forklarer jeg hvordan et forløb starter og og hvordan samtalerne normalt foregår. Derefter kan du beslutte dig. Kontakt mig bare – eller tag et kort smut fra Lystrup til Mørke via motortrafikvejen – så hjælper dig roligt videre. Helt uforpligtende.

Ønsker du at snakke med en venlig og erfaren psykolog nær Lystrup – uden ventetid – så bestil din første samtale i dag.

Psykolog Lystrup - tunnel og underbevidstheden
Foto af Dallaz

Sundhedsforsikring og psykolog

Over halvdelen af alle danskere har i 2019 en sundhedsforsikring, der dækker psykolog-samtaler – også hos Djursland-psykologen nær Lystrup. Enten privat – via en indbo- eller familieforsikring – eller gennem en sundhedsforsikring på arbejdspladsen.

Det betyder, at rigtig mange har en sundhedsforsikring, der giver mulighed for at få psykolog-samtaler tæt på Lystrup betalt.

Sundhedsforsikring via din arbejdsplads

For flertallet er det derfor relevant at undersøge om du er dækket af en sundhedsforsikring. Har du en sundhedsforsikring, kan du normalt få 12 psykolog-samtaler betalt om året. Typisk omfatter en sundhedsforsikring også dine familiemedlemmer.

Psykolog uden ventetid - nær Lystrup. Stress, kriser, angst og depression.

Psykolog uden ventetid

Der er ingen ventetid på første samtale hos Djursland-psykologen nær Lystrup. Er det første gang at du tager kontakt til en psykolog, så er du i gode hænder. Jeg skal nok hjælpe og guide dig igennem – i dit tempo.

Ofte handler samtalerne om kriser i livet lige nu, stress i hverdagen, familielivet  eller om de helt små og helt store valg i livet, der måske fylder for meget i tanke og følelse. I øjeblikket.

Mange fra Lystrup henvender sig også for at få psykolog-samtaler omkring tvivl, selvtillid og selvværd, deres egen forældrerolle og familiens trivsel eller helbred, sorg og ensomhed.

Andre ønsker samtaler om kriser, stress, angst, depression, destruktiv perfektionisme eller afhængighed af mad, rusmidler, internet eller spil.

Erfaren psykolog nær Lsytrup - uden ventetid. Tlf. 89 88 44 45. Du behøver ikke lægehenvisning.

Fleksible tider hos din psykolog

Hos Djursland-psykologen nær Lystrup kan du få samtaler på dagstid, om aftenen eller i weekenden, hvis det passer bedst for dig og din planlægning.

Bor du ikke i nærheden af Lystrup eller Djursland, kan du let få telefon- og video-samtaler, i stedet. Det bliver mere og mere udbredt – og har de samme gode resultater. Bor du på Djurslandf eller i Lystrup, men foretrækker at snakke med en psykolog hjemme i din egen sofa, så er det naturligvis helt i orden. Her snakker vi sammen via computer eller mobil. Med eller uden video – alt efter dit ønske.

Du har således rig mulighed for at komme til at snakke med en psykolog nær Lystrup, selvom dit ugeskema er stramt, din familielogistik er presset og arbejdet lægger beslag på næsten alle dagtimerne i din planlægning.

Sammen finder vi en løsning, der passer for dig. Tæt på Lystrup og med tider, der passer. Uden ventetid.

Psykolog nær Lystrup. Uden ventetid. Psykolog-hjælp til stress, angst, depression og kriser.

Også aften- og weekend-tider

Samtalerne hos Djursland-psykologen nær Lystrup handler tit og ofte om kriser, relationer, stress, livserfaring, angst og de helt små og helt store valg i livet. Her er der plads til at gøre sig tanker om livet, arbejdslivet, fortiden, familielivet, nutiden og prioriteringer i dagligdagen i fremtiden.

Stress i hverdagen og behovet for ro og plads til eftertanke fylder hos mange med en travl hverdag.

Alligevel kan knibe for mange Lystrup-borgere med netop de praktiske muligheder for at finde tid til nødvendig snak omkring livet, stress og jag, selvindsigt og ønsket forandring. Mange har en travl hverdag eller en udfordret periode i deres liv.

At tage sig selv den fornødne tid og give sig selv plads til fokusere på forandring, livet og vejen videre, kan være svært at finde energi til og mulighed for.

Derfor tilbyder Djursland-psykologen også aften- og weekend-tider, så der altid er mulighed for at finde et tidspunkt, der passer. Tæt på 8520 Lystrup.

Kun minutter fra Lystrup

Hos Djursland-psykologen kan du få samtaler med en lokal psykolog tæt på Lystrup .

Samtalerne tilbydes også aften og weekend – samt via telefon- og video-samtaler. Du har mulighed for at få individuelle samtaler, forældresamtaler og parsamtaler.

Lystrup har et glimrende udvalg af dygtige psykologer i nærheden. Men vidste du at Djursland-psykologen ligger i Mørke – blot minutters kørsel fra Lystrup ?

Mail eller ring bare – og kom videre i dag

Ring til Frank på tlf. +45 89 88 44 45 og få en kort snak. Helt uforpligtende.

Eller bestil din første samtale.

Psykolog tæt på Lystrup

Jeg dækker Lystrup, Egå, Løgten og Skødstrup ind mod Århus og hele Djursland – Norddjurs og Syddjurs – den anden vej ud fra Århus.

Det er typisk de nærliggende områder og byer som Rønde, Hornslet og Ebeltoft i Syddjurs og Auning og Grenå i Norddjurs. Men altså ofte også klienter fra også Løgten, Skødstrup, Egå og Lystrup.

Djursland-psykologen
Fabriksvej 5
8544 Mørke
Tlf. +45 89 88 44 45
Psykolog Lystrup