Vandreture og vejen til at stå ved sig selv

FIRE VANDRETURE

Dette forløb strækker sig over fire lørdage. Alle fire lørdage med start kl. 12:00 i Nationalpark Mols Bjerge.

FAKTA OM TURENE
FAST VANDREGRUPPE

Deltagerne tilmelder sig et forløb på fire ture. Du bliver altså del af en lille vandregruppe med faste deltagere.

RING TIL FRANK
FÅ MERE FOKUS PÅ DIG SELV

Temaet er fast, men dialogen er åben og fri. Du bestemmer selv, hvor meget du vil fortælle og hvor meget du vil lytte.

INFO OM SAMTALER
ER DU TIL NATUR, MEN IKKE TIL GRUPPER?

Der er også mulighed for individuelle vandreture. Skræddersyet til  dig, der foretrækker at være på to-mands-hånd med en psykolog. I samtale omkring selvtillid og det at stå ved sig selv.

FAKTA OM VANDRETURENE

Rutebeskrivelse
Turen indhylder dig fra start i den stadig morgenfugtige skovbunds velduft og en svalende skygge fra høje nåletræer. Vi fortsætter ad småveje og snoede stier med vekslende, men fast underlag. Turen bringer os gennem varieret landskab og let kuperet terræn med øje for de bedste udsigtspunkter langs ruten. Ruten er således tilrettelagt med fokus på nydelse og gode oplevelser, samt en behagelig højdeprofil.

Varighed: 2 timer

Distance: 4,4 km.
Sværhedsgrad: Meget let

TILMELDING

PRAKTISK INFORMATION

Mødested og parkering: Vi starter og slutter på Besøgscenter Øvre Strandkær. Her er der gode toiletfaciliteter, gratis parkering og stikkontakter. Adressen er Strandkærvej 7, 8400 Ebeltoft.

Start-tid: Dette hold vandrer på lørdage kl. 09:30. Vær opmærksom på, at der er afgang præcis kl. 09:30 og at holdet ikke venter på dig, hvis du bliver forsinket. Kom derfor i god tid.

Pauser:
Der er pause efter 35-40 minutter og igen efter 75-80 minutter. Pauserne vil vare ca. 20 minutter.

Påklædning og udstyr: Medbring en ekstra trøje og regntøj. Turene afvikles også i selv meget dårligt vejr, men da holder vi os muligvis til Besøgcentret.

Øvrig info: Du modtager information om de fire vandreture i god tid – via mail og Facebook. Og du kan altid ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål. Rute og oplevelser varierer fra gang til gang, men turene afvikles alle i Mols Bjerge og er lige overkommelige.

TILMELDING

FAKTA OM SAMTALERNE

Samtalebeskrivelse
Vandreturene giver et frirum til en naturlig snak med ligesidende om selvværd, selvtillid og at stå ved sig selv i omgangen med andre. Samtalerne foregår i og sammen med hele gruppen. Altid efter et frivilligheds-princip.

Hvad taler vi om på turene?
At være tro mod egne ønsker og behov i relation til andre. Måder og veje til at stå ved sig selv i omgangen med andre. Målet er ikke at tale om relationer i sig selv, gennemgå andre menneskers adfærd eller analysere hypotetiske bevæggrunde for deres handlinger. Målet er derimod, at du får fokus på dig selv og måder at værne om din indsigt, person, viden og erfaring. Vandreturene er et frirum, hvor det handler om dig og din vej til større selvværd og selvtillid.

Afslappet stemning og hygge
Fokus er på dine oplevelser som person i relationer. Fortalt og drøftet på almindelig dansk. Du skal altså ikke imponere nogen, lyde indsigtsfuld eller have svarene på rede hånd. Gruppen er for nye og erfarne – på lige fod.

TILMELDING

PRAKTISK INFORMATION

Psykologens rolle
Som psykolog er jeg med som igangsætter og processtyrer. Indholdet på vandreturene er altså ikke teoretiske oplæg, men deltagernes egne, praktiske oplevelser og tilhørende tanker, følelser og handlinger.

Deltagernes rolle
På anden og tredje vandretur bliver alle inviteret til at foreslå et specifikt tema eller drøfte en personlig oplevelse. Men om du vil uddybe, er valgfrit. Derimod forventes det af alle deltagere, at give respons på andres oplevelser, erfaringer, tvivl og temaer.

Tavshedspligt
Der er tavshedpligt for alle deltagere omkring det fortalte, hørte og drøftede på vandreturene. Tavhshedspligten gennemgås på første vandretur.

TILMELDING

INDIVIDUELLE VANDRETURE

SKRÆDDERSYET OG INTENSIVT FORLØB
Det individuelle forløb er sammensat af fire samtaler. På egen hånd med en psykolog. Forløbet starter og slutter med halvanden times vandretur i Nationalpark Mols Bjerge. Derimellem to samtaler enten på kontoret, telefonisk eller som video-samtale.

I et individuelt forløb skal du naturligvis forvente at blive udfordret mere direkte i samtalerne og at rute og tempo er skræddersyet til dine præferencer.

1. SAMTALE

VANDRETUR
Halvanden time i professionelt selskab. Rute og tempo tilpasses dine ønsker.

2. SAMTALE

OPFØLGNING
Samtale på kontoret, over telefonen eller som video-samtale. Enkelt og fleksibelt.

3. SAMTALE

OPFØLGNING
Samtale på kontoret, over telefonen eller som video-samtale. Enkelt og fleksibelt.

4. SAMTALE

VANDRETUR
Halvanden time i professionelt selskab. Rute og tempo tilpasses dine ønsker.

PRISER

Psykologisk vandretema – et nyt koncept
Vandreturene er udviklet i samarbejde med Nordic Destination, der er specialiseret i aktive, udendørs og lokale arrangementer i Nationalpark Mols Bjerge.

STORT HOLD

Forløb med korte fællessamtaler i pauserne.

495,-

per gang

 • Deltagere: 8-10
 • Ture: 1
 • Varighed: 2 timer
 • Samtaler: I pauserne
 • Samtalevarighed: 2×20 minutter
 • Samtaleintensitet: Moderat
 • Pris i alt: 495 kr.
TILMELDING

INDIVIDUEL

Skræddersyet og fleksibelt forløb med individuelle samtaler.

1370,-

per gang

 • Deltagere: 1
 • Ture: 4*
 • Varighed: 1½ time*
 • Samtaler: Hele turen
 • Samtalevarighed: 90 minutter*
 • Samtaleintensitet: Udfordrende
 • Pris i alt: 5.480 kr.
TILMELDING