Forældre-forløb. For alle.

FLEKSIBLE FORÆLDREFORLØB

Der er forældreforløb om aftenen og på lørdage og med plads til fire-otte deltagere. Desuden er der mulighed for at deltage på et webinar via din latop eller mobil – om aftenen og med op til 10 deltagere. Endelig kan du få forældresamtaler omkring netop din situation, hvor du sidder på to-mands-hånd .

FORÆLDRE-FORLØB
Fælles og privat læring

Praktiske forældrekurser og temadage. Her får du skuldrene ned, viden med hjem og praktiske redskaber til din forælderrolle og dine personlige mål.

LÆS MERE

FORÆLDRE-WEBINAR
Fleksibelt og effektivt

Et webinar er et kort og specifikt live-kursus via video. Med plads til spørgmål. En moderne løsning til forældre i en ledig stund – om aftenen.

LÆS MERE

FORÆLDRE-SAMTALE
Fokuseret og personlig

Samtaler på to-mands-hånd. Personlig opfølgning på kurser, webinarer og temadage. Tilpasset netop din konkrete situation, familie og udvikling.

BESTIL SAMTALE

Familielivets syv dage:
Et kortfattet forældrekursus

BASISFORLØB FOR NYE OG ERFARNE TVIVLERE

1. Samarbejde med daginstitutioner
Vuggestue, børnehave og skolen, samt overgange og fællesskabsforståelse – hvad lærer børn i daginstitutioner?
2. Forældrerollen
Tydelighed, ansvar og dialog – udviklende forventninger og grænser. Tryghed for børn, omgangstone og rutiner.
3. Fritid, interesser, bevægelse og leg
Fri leg under gryende ansvar, iPad med og uden værdi i et praktisk tids- og samværsperspektiv.
4. Egne følelser omkring opdragelse
Tvivl, skyld og skam. Perfektionisme, dårlig samvittighed og tilgivelse.
5. Livsduelige, selvstændige og selvhjulpne børn
Pligter, opgaver og fri leg under eget ansvar. Hvad er free range kids?
6. Venskaber, empati og omsorg
Søskende og venner. Hvordan er vi sammen, hvordan taler vi til hinanden og hvorfor?

FÅ EN MAIL, NÅR TILMELDINGEN ÅBNER

KONTRAST I OPDRAGELSEN

SPAR TID, KRÆFTER OG ORD

FORÆLDREKURSUS OM SYNLIGHED

Når den samme situation gentager sig. Og man bider sig fast. Maser sin dagsorden og sine krav igennem. Uden at tænke sig om. Med pulsen bankende. Når man løber rundt og råber anvisninger, frustration og vredesudbrud – som et tågehorn og baggrundsstøj. Som børnene har lært at overhøre. For det er sådan – hver dag.

BRUG KONTRAST I OPDRAGELSEN

Lær hvordan du træder ud af rollen som tågehorn og baggrundsstøj. Brug kontrast i dagligdagen og opdragelsen. Bliv igen taget seriøst og se dine ord have effekt i handling hos dine børn.

SKIFT MELLEM FOR- OG BAGGRUND

Gennem arbejde med at synliggøre og prioritere dine egne værdier for opdragelse, når vi frem til hvilke områder du skal lade ligge. Hvor du skal holde dig i baggrunden og lade børn være børn. Og hvilke områder du skal træde i forgrund omkring. Og kæmpe for. Men det skal skile sig ud. Alt er ikke lige vigtigt. Derfor skal nogle områder nedprioriteres. Så hører børnene, når du til gengæld træder i forgrund – på dine prioriterede områder.

EN SELVREGULERENDE SYNLIGHED

Over tid, når du veksler mellem at observere og træde frem, vil du opleve større tilfredshed. Både med egen trivsel og med at dine værdier integreres og kan genkendes i dine børns hadnlinger og familiens måde at være sammen på.


FÅ EN MAIL, NÅR TILMELDINGEN ÅBNER

Hverdag og værdier: En plan for tilfredshed

EN LAVPRAKTISK TILGANG TIL  VÆRDIBASERET HANDLING I OPDRAGELSE OG DAGLIGDAGEN

En praktisk tilgang til værdibaseret handling og større tilfredshed i opdragelsen. Et forældrekursus for alle, der føler at hullet blot graves dybere, dag for dag og at utilfredsheden med egen formåen fylder tanker og følelser, når børnene er kommet i seng.

Et forældrekursus for dig, der er træt af selvkritik, følelsen af at fejle på dine værdier i opdragelsen praktiske omstændigheder og som om aftenen lover dig selv, at i morgen skal det være anderledes.

På kurset arbejder vi lavpraktisk med dine værdier i opdragelsen og med overskuelighed, gennemførelse af og evaluering af dine værdier i handling ift. opdragelse, handling og kommunikation i dagens og ugens løb.


FÅ EN MAIL, NÅR TILMELDINGEN ÅBNER