Gratis psykolog-samtaler

Psykolog på Djursland - 19 minutter fra Århus N

GRATIS PSYKOLOG-SAMTALER

Jeg tilbyder i maj, juni og juli gratis psykolog-samtaler til personer, der er indstillede på at føre samtale-dagbog og at lave en kort, samlet beskrivelse af forløbet.

Psykolog-samtalerne er af normal varighed.

Det er blot at møde op og tage plads i sofaen, så inviteres du ind, når det bliver din tur. Alternativt kan samtalerne også tilbydes telefonisk eller via video.

Gratis samtaler tilbydes ikke som akut-samtaler.

SKRIVEARBEJDE FØLGER ALTID MED

Samtale-tiderne tildeles på forhånd og betinges af at du fører samtale-dagbog i tre dage før din første samtale, mellem samtalerne og desuden skriver en forløbsbeskrivelse efter sidste samtale.

Dagbogens optegnelser er dine, helt private og er der alene for at styrke udbyttet og fokus i forløbet. At skrive samtale-dagbog er derfor ikke valgfrit, men en forudsætning for gratis psykolog-samtaler.

Forløbsbeskrivelsen er en overordnet beskrivelse af din oplevelse og dit forløb. Du skal altså ikke dele private detaljer og forhold eller lignende indhold. Derimod er det tanken, at du blot skriver generelt om din oplevelse og dit indtryk – en evaluering af samtaleforløbet.

Du skal altså være indstillet på lidt skrivearbejde i form af en samtale-dagbog og en forløbsbeskrivelse, såfremt du søger.

Lyder det som noget for dig, så kan du søge om gratis psykolog-samtaler ved at udfylde ansøgningsskemaet.

Er tiderne allerede tildelt andre, kan du komme på venteliste til næste gang, der tilbydes gratis psykolog-samtaler.

SØG OM GRATIS PSYKOLOG-SAMTALER

Ansøgningen gælder en-tre gratis samtaler.

Jeg accepterer at skrive dagbog og forløbsbeskrivelse.